SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kanaans Simsällskap
Simidrott
Om klubben

För Alla

I Kanaans SS har vi simmare från många olika länder. Vi tycker det gör vår klubb rikare att vi i och bredvid bassängen möts, simmare, föräldrar, tränare och anhöriga med olika bakgrund och från olika kulturer. Det ger vår klubb en dynamik som vi tror gör oss till en levande och modern klubb. Alla sim- och badglada är välkomna till Kanaans SS.

 

Värdegrund

Det finns en del som tycker det är coolt att vara distanserad. I Kanaans SS tycker vi precis tvärtom.

Vi tror på varje människas potential, kraft och önskan att delta i nåt större. Därför har vi valt att se barnen och ungdomar som det viktigaste vi har. Vi vill ha en välkomnande förening som bryr sig om alla sina medlemmar. De allt bättre resultaten kommer alltid att komma, men de är som en bonus – Engagemanget och kärleken kommer i första hand, resultaten i andra.

 

Verksamhetsidé

Kanaan simsällskap skall vara den mest trivsamma föreningen i Stockholm så att våra simmare fortsätter och tränar hela livet!

Kanaans SS skall bli en tävlingsklubb att räkna med – och därför har vi ett levande ungdomsarbete för rekrytering. Kanaans SS bygger på en genuin vi-känsla som tilltalar och lockar såväl simmare som föräldrar.

 

 

Det kommer aldrig att bli ute att vara med i en grupp laddad med positiv energi – en grupp där du blir sedd och respekterad för att du är den du är.

 

Historia

Ett torp som kallades Kanaan låg vid Mälarens vatten, i det som vi idag kallar Västerort. Upphovet till torpet var en gammal backstuga, och det bibliska namnet börjar användas först på 1730- talet.

Kanaans simsällskap bildades 1958 vid Kanaanbadet i närheten av Blackeberg och Grimsta. Badmästaren Nils Lindkvist och några vänner satt vid en flaggstång och pratade simning. Diskussionen blev början till Kanaans Simsällskap och Nils blev ordförande. En av de andra männen var KSS:s tidigare ordförande Rune Olofsson.

Vid årsmötet 2009 blev Rune vald till Hedersordförande samt Birgitta Gulliksson valdes till Hedersledamot i styrelsen.

Många simtag har simmats sedan dess men tanken var då som nu att alla barn och ungdomar ska få möjlighet att dels lära sig simma, dels att utöva idrott utan utslagning.

 

 

Framtid

I Kanaans SS har vi simmare från många olika länder. Vi tycker det gör vår klubb rikare att vi i och bredvid bassängen möts, simmare, föräldrar, tränare och anhöriga med olika bakgrund och från olika kulturer. Det ger vår klubb en dynamik som vi tror gör oss till en levande och modern klubb. Alla sim- och badglada är välkomna till Kanaans SS.

 

ALLMÄNNA VILLKOR

Bekräftelse på bokning / Kallelse
När du bokar en kurs hos Kanaan SS skickas alltid en bekräftelse/kallelse via e-post till dig.  Du kommer att faktureras för platsen strax efter terminsstart. Fakturan har  förfallodatum 30 dagar efter fakturadatum. Om kursavgiften ej är betald i tid kommer påminnelsefaktura att skickas och då tillkommer en påminnelseavgift på 50 kr. Om betalning ej sker efter påminnelse kommer ert deltagande i kursen att stoppas. Bokning av kurs är bindande och behöver bokningen ändras måste detta göras senast 10 dagar efter bokningstillfället.

Ändrade tider
Vi kan tvingas ställa in en kurs före kursstart om deltagarantalet är färre än 3 st. Ni har då rätt att återfå hela deltagaravgiften.

Behandling av personuppgifter enligt Personuppgiftslagen (PUL)
För att underlätta administrationen IT-behandlar vi uppgifter om namn, adress, telefonnummer, personnummer samt vilken verksamhet du deltar i hos oss.
Uppgifterna använder vi också för att återsända information. Om ni vill avböja fortsatt information, skriv till oss.

VÅRA STADGAR

Finner du här..

 
Facebook